K9 shampoo & conditioner

Verhaart uw hond ook zo erg en heeft u er genoeg van? Sinds kort gebruiken we in de trimsalon het merk K9. Onder andere hebben we shampoo’s en een conditioner voor honden die erg verharen. 

De eerste shampoo zorgt er voor dat de haarschubben geopend worden. Het haar kan hier door veel vocht opnemen waar door het zwaar wordt. De losse haren hebben op deze manier geen grip meer op de rest van de haren. De tweede shampoo zorgt er voor dat de haarschubben weer sluiten. De conditioner die daarna gebruikt wordt zorgt voor een mooie glanzende zachte vacht en heerlijke geur.

Daarna wordt de hond droog gemaakt met een waterblazer. Dit is een krachtige föhn die zorgt dat het water en de losse haren eruit worden geblazen. Dit is ook geschikt voor angstige honden omdat er gebruik wordt gemaakt van een hoodie (zie afbeelding) hierdoor horen de honden veel minder. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.